Pages Menu
 

Categories Menu
Jak wykorzystać ciasto francuskie? Kulebiak z ciasta francuskiego z łososiem
Ciasto francuskie to rodzaj ciasta, który doskonale komponuje się z wytrawnymi dodatkami. Możemy wykorzystywać go zarówno do tworzenia całych
Zdrowe muffinki z płatków owsianych - muffiny owsiane bez mąki
Muffiny owsiane bez mąki to szybkie i proste w wykonaniu danie, które potrafi zaskoczyć swym wyjątkowym smakiem każdego smakosza słodkich deserów. Jak przyrządzić
Bananowe placuszki bez jajek. Placki bananowe bez jajek
Gdy czasem doskwiera nam ochota na coś pysznego i słodkiego warto przyrządzić wyśmienity deser z dodatkiem egzotycznych owoców. Doskonałym pomysłem, który z pewnością
Catering na imprezy plenerowe Poznań
Organizacja imprezy plenerowej to ogromne wyzwanie i ciężkie zadanie pod względem logistycznym. Dlatego w wielu kwestiach warto zaufać specjalistom i to im zlecić wykonanie pewnych
Jak pozbyć się zalegającego jedzenia?
Jednym z najszybszych do zrobienia dań jest sałatka. Jest to jedzenie, które jesteśmy w stanie przygotować w parę minut, nie wymaga od nas wybitnych umiejętności kulinarnych, a mimo
Catering na szkolenia i na konferencje Poznań
Obecne wymogi rynku pracy i edukacji sprawiają że organizacja szkoleń, kursów, sympozjów, seminariów i konferencji na różne tematy, stała się zjawiskiem powszechnym. Trend
Chleb bezglutenowy na zakwasie - produkty bezglutenowe Warszawa
Coraz więcej osób decyduje się na stosowanie diety bezglutenowej. Trend ten widoczny jest szczególnie w dużych miastach takich jak Warszawa. Istnieje także

Posted by on Cze 3, 2017 in Kulinaria |

Usprawnij pracę w swojej knajpie – program dla restauracji: dobra restauracja

Usprawnij pracę w swojej knajpie – program dla restauracji: dobra restauracja

Jesteś właścicielem restauracji i szukasz sposobu, aby usprawnić pracę w swojej firmie? Nic trudnego! W ostatnim czasie produkowanych jest coraz więcej programów pomocniczych, które bez trudu opanują Twoi pracownicy, a dzięki temu Twoja knajpa zacznie funkcjonować na dużo wyższych obrotach! Program dla restauracji ma tę specyficzną cechę, że jest bardzo prosty w obsłudze. Poruszanie się w programach tego typu jest intuicyjne i nie wymaga dodatkowych szkoleń dla pracowników – większość z nich sama szybko załapie, jak posługiwać się programem.

 

Dotykowy ekran umożliwia identyfikację pracowników przy pomocy odcisku palca, co usprawnia pracę i pozwala zaoszczędzić czasu, który zwykle marnowaliśmy na wpisywanie danych do logowania. Dodatkowo w zależności od stopnia pracownika, widok menu można zaprogramować tak, aby na przykład – kelner widział jedynie menu potraw, a menadżer wystawiane faktury. Wiele programów ma również opcję graficznej wizualizacji sali, dzięki czemu pracownicy na bieżąco kontrolują, ile stolików jest wolnych, ile zajętych, a które wciąż oczekują na swoje zamówienie. Dobra restauracja powinna pracować na programach dla restauracji, gdyż daje to wiele profitów!