Przepis na marynowaną paprykę bez pasteryzowania na ostro
Marynowana papryka to doskonałe uzupełnienie wielu obiadów. Przygotowuje się ją zwykle późnym latem i wczesną jesienią, kiedy papryka jest najbardziej dojrzała,...
Read MoreMarynowana papryka to doskonałe uzupełnienie wielu obiadów. Przygotowuje się ją zwykle późnym latem i wczesną jesienią, kiedy papryka jest najbardziej dojrzała,...
Read MoreKto z nas nie lubi pulpecików? Delikatne mięso mielone polane pysznym, gęstym sosem z pomidorów to z pewnością smak dzieciństwa wielu z nas. Jak jednak je przyrządzić?...
Read MoreSznycel to z pewnością król wśród kotletów. Tradycyjne sznycle wiedeńskie przyrządza się jedynie z cielęciny i smaży na dużej ilości dobrze rozgrzanego oleju. Jak...
Read MoreRoladki ze schabu z farszem z suszonych pomidorów i sera feta to doskonały pomysł na pożywną i wykwintną kolację. Kotlety schabowe mocno rozbijamy, by mięso stało się...
Read MoreMakaronowe, duże muszle to doskonały sposób zarówno na prosty i pożywny obiad, jak i wykwintną kolację. Możemy je nadziać niemal wszystkim – mięsnym farszem,...
Read More
Najnowsze komentarze