Pages Menu
 

Categories Menu
Przepis na makaronową zapiekankę z brokułami i pomidorami
Makaronowe zapiekanki cieszą się dużą popularnością w wielu kuchniach świata. Nic dziwnego - to w końcu szybki sposób na pożywny, sycący i zdrowy obiad.
zapiekanka
Chleb bezglutenowy na zakwasie - produkty bezglutenowe Warszawa
Coraz więcej osób decyduje się na stosowanie diety bezglutenowej. Trend ten widoczny jest szczególnie w dużych miastach takich jak Warszawa. Istnieje także
Jak przyrządzić idealny sznycel? Jak przyrządzić sznycel wieprzowy z szynki
Sznycel to z pewnością król wśród kotletów. Tradycyjne sznycle wiedeńskie przyrządza się jedynie z cielęciny i smaży na dużej ilości dobrze rozgrzanego
Bananowe placuszki bez jajek. Placki bananowe bez jajek
Gdy czasem doskwiera nam ochota na coś pysznego i słodkiego warto przyrządzić wyśmienity deser z dodatkiem egzotycznych owoców. Doskonałym pomysłem, który z pewnością
Wyśmienite drożdżowe bułeczki bez jaj
Puszyste ciasta drożdżowe znane są w polskiej kuchni od dawien dawna. Już nasze prababcie częstowały swoich domowników drożdżowymi plackami obsypanymi pyszną kruszonką. Dziś niezwykle
Jedzenie na wynos Rzeszów: pizza na wynos
Każdy z nas chociaż raz w swoim życiu znalazł się w sytuacji, w której pomimo odczuwanego głosu nie ma ochoty ruszać się z domu na zakupy czy też do restauracji. Zazwyczaj powodowane
Przepis na szaszłyki z piekarnika z termoobiegiem
Szaszłyki kojarzą nam się przede wszystkim z letnim grillem - w końcu najczęściej to właśnie w taki sposób są przygotowane.
szaszłyki wieprzowe z grilla przepis
Jeśli

Posted by on Maj 4, 2017 in Kulinaria |

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Obecne wymogi rynku pracy i edukacji sprawiają że organizacja szkoleń, kursów, sympozjów, seminariów i konferencji na różne tematy, stała się zjawiskiem powszechnym. Trend ten szczególnie widoczny jest w dużych ośrodkach miejskich takich jak Poznań. Podczas tego typu wydarzeń oprócz merytoryki prelegentów, profesjonalnej i komfortowej oprawy całego wydarzenia i dopięcia wszystkich detali, równie ważne jest to co podamy naszym gościom do jedzenia oraz na jakie napoje się zdecydujemy.

 

Odpowiednio dobrany catering na szkolenia powinien cechować się wysoką jakością oraz walorami smakowymi, ale także odpowiednim sposobem podania i serwowania potraw. Catering na konferencje powinien zostać podany w sposób estetyczny oraz łatwy jeśli chodzi o dostęp i porcjowanie, szczególnie jeśli posiłki i napoje serwowane mają być w postaci szwedzkiego bufetu. Warto zadbać także o różnorodność menu, aby odpowiedzieć na potrzeby wszystkich uczestników wydarzenia – także tych, którzy nie spożywają mięsa czy też innych produktów np. orzechów, które są jednym z częściej występującym w potrawach alergenem. Warto również porównać oferty kilku firm czy też restauracji, aby mieć jasność na co możemy się zdecydować mieszcząc się w zaplanowanym przez nas budżecie.