Pages Menu
TwitterRssFacebook
 

Categories Menu
Prosty przepis na pieczone polędwiczki. Jak zrobić polędwiczki wieprzowe pieczone?
Wieprzowe, kruche polędwiczki w aromatycznym sosie to dla wielu osób kwintesencja smaku dzieciństwa. Podawane są zazwyczaj z ziemniakami
Zdrowe ciasto dyniowe bez jaj
W nowoczesnej kuchni polskiej coraz bardziej popularne są słodkie rarytasy z dodatkiem wyszukanych składników warzywnych. Ciasto dyniowe bez jajek to idealny pomysł na zdrowy i pyszny deser.

ciasto
Catering na chrzciny - przyjęcia okolicznościowe Poznań
Ważne momenty w naszym życiu wymagają odpowiedniej oprawy. Oprócz adekwatnych do okazji dekoracji, warto zadbać także o odpowiednią ilość, smak, jakość i wygląd
Potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym. Kurczak w sosie śmietanowo-pieczarkowym - Mięso z kurczaka w sosie
Delikatne, kruche mięso z kurczaka pod aksamitnym śmietanowo-pieczarkowym sosie to doskonały pomysł na szybki
Aromatyczny piernik bez jajek
Piernik to wyjątkowe ciasto korzenne, które gości na stole bożonarodzeniowym, w prawie że każdej polskiej rodzinie. Cieszy się ono nie tylko wyśmienitym smakiem oraz aromatycznym zapachem,
Pyszny makaron z pomidorami i bazylią
Gdy nasz czas na przyrządzenie posiłku jest ograniczony, wówczas warto sięgnąć po przepis na szybki obiad. Doskonałym pomysłem z pewnością okażę się makaron z pomidorami i czosnkiem.

makaron
Nadziewane muszle - kreatywny pomysł na obiad. Duże muszle makaronowe nadziewane mięsem mielonym
Makaronowe, duże muszle to doskonały sposób zarówno na prosty i pożywny obiad, jak i wykwintną kolację. Możemy je nadziać

Posted by on Maj 4, 2017 in Kulinaria |

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Obecne wymogi rynku pracy i edukacji sprawiają że organizacja szkoleń, kursów, sympozjów, seminariów i konferencji na różne tematy, stała się zjawiskiem powszechnym. Trend ten szczególnie widoczny jest w dużych ośrodkach miejskich takich jak Poznań. Podczas tego typu wydarzeń oprócz merytoryki prelegentów, profesjonalnej i komfortowej oprawy całego wydarzenia i dopięcia wszystkich detali, równie ważne jest to co podamy naszym gościom do jedzenia oraz na jakie napoje się zdecydujemy.

 

Odpowiednio dobrany catering na szkolenia powinien cechować się wysoką jakością oraz walorami smakowymi, ale także odpowiednim sposobem podania i serwowania potraw. Catering na konferencje powinien zostać podany w sposób estetyczny oraz łatwy jeśli chodzi o dostęp i porcjowanie, szczególnie jeśli posiłki i napoje serwowane mają być w postaci szwedzkiego bufetu. Warto zadbać także o różnorodność menu, aby odpowiedzieć na potrzeby wszystkich uczestników wydarzenia – także tych, którzy nie spożywają mięsa czy też innych produktów np. orzechów, które są jednym z częściej występującym w potrawach alergenem. Warto również porównać oferty kilku firm czy też restauracji, aby mieć jasność na co możemy się zdecydować mieszcząc się w zaplanowanym przez nas budżecie.