Pages Menu
 

Categories Menu
Przepis na sernik bez jajek - sernik pieczony bez jajek
Sernik to tradycyjne ciasto, które od dawien dawna gościło na świątecznych stołach. Już nasze prababcie podczas rodzinnych uroczystości częstowały przybyłych gości
Rozsmakuj się w lokalnych alkoholach - dobre Piwo Wino Nalewki Przepisy
Jesteś mieszkańcem miasta Kraków i do tego smakoszem wykwintnych alkoholi? W takim razie ten artykuł jest w sam raz dla Ciebie! Doskonale zdajesz
Wegańskie ciasto czekoladowe. Pyszne ciastoczekoladowe bez jajek i mleka
W wielu domach w każdą niedzielę pachnie świeżo upieczonym ciastem. Dla odmiany, gdy dopada nas ochota na coś słodkiego warto przyrządzić słodki
Zdrowe muffinki z płatków owsianych - muffiny owsiane bez mąki
Muffiny owsiane bez mąki to szybkie i proste w wykonaniu danie, które potrafi zaskoczyć swym wyjątkowym smakiem każdego smakosza słodkich deserów. Jak przyrządzić
Kruche ciasto bez jaj - ciasto na tartę bez jajek
Większość pań domu kruche ciasto przyrządza z dodatkiem całych jaj lub samych żółtek. Gdy w naszej lodówce zabraknie tego składnika warto sięgnąć po przepis na ciasto
Sprawdzony przepis na ciasto do tortilli
Wielu smakoszy meksykańskich dań kupuje zazwyczaj gotową tortille w barze czy markecie spożywczym. Tymczasem doskonale smakuje tortilla przyrządzona samodzielnie w domu. Niepowtarzalnym
Przepis na kompot wigilijny z suszonych owoców przepis
Kompot z suszonych owoców to z pewnością jeden z najbardziej charakterystycznych smaków na wigilijnym stole. Niektórzy wprost nie cierpią jego smaku, jednak dla zdecydowanie

Posted by on Maj 4, 2017 in Kulinaria |

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Catering na szkolenia i na konferencje Poznań

Obecne wymogi rynku pracy i edukacji sprawiają że organizacja szkoleń, kursów, sympozjów, seminariów i konferencji na różne tematy, stała się zjawiskiem powszechnym. Trend ten szczególnie widoczny jest w dużych ośrodkach miejskich takich jak Poznań. Podczas tego typu wydarzeń oprócz merytoryki prelegentów, profesjonalnej i komfortowej oprawy całego wydarzenia i dopięcia wszystkich detali, równie ważne jest to co podamy naszym gościom do jedzenia oraz na jakie napoje się zdecydujemy.

 

Odpowiednio dobrany catering na szkolenia powinien cechować się wysoką jakością oraz walorami smakowymi, ale także odpowiednim sposobem podania i serwowania potraw. Catering na konferencje powinien zostać podany w sposób estetyczny oraz łatwy jeśli chodzi o dostęp i porcjowanie, szczególnie jeśli posiłki i napoje serwowane mają być w postaci szwedzkiego bufetu. Warto zadbać także o różnorodność menu, aby odpowiedzieć na potrzeby wszystkich uczestników wydarzenia – także tych, którzy nie spożywają mięsa czy też innych produktów np. orzechów, które są jednym z częściej występującym w potrawach alergenem. Warto również porównać oferty kilku firm czy też restauracji, aby mieć jasność na co możemy się zdecydować mieszcząc się w zaplanowanym przez nas budżecie.